Idioma : Castellano / Català

Què és JUBILAR-SE A CASA?

JUBILAR-SE A CASA significa poder jubilar-se on i com vostè vulgui al disposar d’una renda addicional que li permet gaudir d’un millor nivell de vida.

La Hipoteca Inversa li permetrà millorar la seva qualitat de vida

Per a facilitar-li accedir a una millor qualitat de vida, li oferim els serveis de Jubilarse en Casa SL. Els nostres assessors li explicaran TOT el que vulgui saber sobre La Hipoteca Inversa que li permetrà obtenir uns ingressos complementaris a la seva pensió, conservant la propietat del seu habitatge.

Conservi el seu habitatge i disposi de diners addicionals cada més, segurs i sense riscos

Des de Jubilarse en Casa SL li facilitem sense compromís assessorament personalitzat a gent gran, persones dependents i als seus familiars i, si així ho desitgen, gestionem la contractació de la millor Hipoteca Inversa del Mercat, ajudant així a triar la fórmula que li permetrà gaudir de la seva jubilació com desitgi, posant a la seva disposició molts altres serveis i productes específics per a gent gran o persones afectades de dependència (oci, assistència, metges, etc,...)

La Hipoteca Inversa pot complementar-li la seva pensió de forma vitalícia, si vostè,...

...Té més de 64 anys o és una persona afectada de dependència severa o greu...

...I posseeix un habitatge en propietat (ja sigui una primera o una segona residència).

té la possibilitat d’obtenir una font d’ingressos complementaria en la forma que vostè triï sense haver de vendre la seva propietat i sense perdre la titularitat de la mateixa.

Gaudeixi de l’estalvi que ha generat en el seu habitatge sense perdre el seu patrimoni

Quins serveis li ofereix Jubilarse en Casa SL?

- SOLUCIONS PERSONALITZADES: Treballem amb les principals Entitats Financeres i Asseguradores que ofereixen les millors Hipoteques Inverses, seleccionant o proposant, en cada cas, la millor opció per a vostè.

- LES MILLORS CONDICIONS DEL MERCAT: No pertanyem a cap Entitat Financera ni Asseguradora al ser una empresa de serveis INDEPENDENTS que treballem amb i per a vostè. Donat el volum de contractació que gestionen per a tots els nostres Clients, tenim una major capacitat de negociació en front de les Entitats Financeres i Asseguradores. Assessorament Personalitzat i les millors condicions de mercat, això és Jubilarse en Casa SL.

- ASSESSORAMENT GRATUÏT: pot consultar-nos tot allò que desitgi sobre Hipoteques Inverses; els nostres serveis d’informació i assessorament bàsic són gratuïts i no implica cap tipus de compromís per part seva. Si li convé una Hipoteca Inversa, li ajudem a decidir-se i li gestionem la contractació de la millor Hipoteca Inversa del mercat* (*Servei no Gratuït).

- TRANSPARÈNCIA, GARANTIA I PROFESSIONALITAT: Som una empresa orientada a satisfer les necessitats de la gent gran i de les persones afectades de dependència, exposant tota la informació que precisen de forma clara, detallada i actualitzada. I no només pot comptar amb la nostra experiència en Hipoteques Inverses, sinó també li proposem activitats, serveis i productes que millor s’adaptin a totes les seves necessitats. Benvingut al Club Jubilar-se a Casa.

- AL SEU COSTAT: Pot contactar amb nosaltres sempre que ho desitgi: el nostre equip de professionals es desplaçarà al seu domicili, al dels seus familiars o on convingui sempre que sigui necessari per a explicar-li amb detall les diferents opcions disponibles.

I a més,..., tot un món de serveis i productes per a la gent gran: EL CLUB JUBILAR-SE A CASA.