Idioma : Castellano / Català

La Solució per a accedir a Residències Assistides i Habitatges Tutelats

Si necessita o prefereix traslladar la seva llar a una Residència Assistida o un Habitatge Tutelat, Jubilarse en Casa SL li ajuda a aconseguir els ingressos necessaris per a fer front al cost de la seva nova llar sense haver de vendre el seu habitatge ni recórrer a la seva família.

Contractant una Hipoteca Inversa sobre el seu habitatge habitual o la seva segona residència, pot sufragar gran part del cost de la residència o l'habitatge tutelat que elegeixi sense haver de vendre el seu patrimoni familiar.

Amb la Hipoteca Inversa la gent gran viurà on més ben atesos es trobin.

I si necessita completar els ingressos necessaris per fer front al cost de la seva nova llar, pot llogar el seu habitatge i així aconseguir majors ingressos que permetin fer front al seu cost, tot això sense haver de vendre el patrimoni acumulat o aportar importants recursos mensuals dels fills, néts o nebots.

Amb la Hipoteca Inversa Vitalícia podrà pagar una residència o un habitatge tutelat sense haver de vendre patrimoni ni costejar-la amb els seus propis diners o els dels seus familiars.

Jubilarse en Casa SL també li ajudarà a localitzar la seva nova llar, oferint-li una selecció cuidada de residències i habitatges tutelats a prop del seu entorn de sempre o pròxim als seus familiars i coneguts.

Jubilarse en Casa SL és més que la millor Hipoteca Inversa

Club jubilar-se a casa: +x la millor Hipoteca Inversa