Idioma : Castellano / Català

Proveïdors i Col·laboradors

Jubilarse en Casa SL només treballa per a persones grans i afectades de dependència. Per això coneixem perfectament quines necessitats tenen els nostres Clients i com poden resoldre-les.

Proveïdors d'Hipoteques Inverses

La nostra principal Solució consisteix a ajudar-lo a contractar la millor hipoteca inversa. Per a això, treballem amb les principals Entitats Financeres i Asseguradores que millors condicions ofereixen per contractar una Hipoteca Inversa. D'aquesta manera, quan vostè ens exposa les seves necessitats, podem identificar la millor Hipoteca Inversa per a vostè entre totes les existents, amb absoluta comoditat, rapidesa i discreció, perquè vostè triï la que més li convingui.

Aquestes són algunes de les Entitats Financeres i Companyies d'Assegurances proveïdores d'Hipoteques Inverses a Jubilarse en Casa SL:


Proveïdors del Club

Per als membres del Club Jubilar-se a Casa seleccionem, a més, tots aquells productes i serveis que millor s'adapten a les seves necessitats i que l'ajuden a millorar la seva qualitat de vida. Periòdicament, l'informarem d'aquesta selecció i de les ofertes especials a què té dret pel simple fet de ser membre del Club.

Col·laboradors

La nostra relació professional amb altres assessors especialistes en àmbits mèdics, mitjancers d'assegurances, gestors administratius, treballadors socials, assessors fiscals,…, ens permet ser a prop dels nostres Clients i dels seus familiars atenent-los, de primera mà, en conèixer les seves necessitats i poder resoldre tots els dubtes que puguin sorgir a l'hora plantejar-se contractar una Hipoteca Inversa.

Així mateix, qualsevol necessitat complementària a la Hipoteca Inversa que requereixin els nostres Clients pot resoldre's a través dels nostres Col·laboradors o de les Empreses integrants del Club Jubilar-se a Casa..

Jubilarse en Casa S.L. ofereix un món de Solucions per a tots els seus Clients