Idioma : Castellano / Català

Empresa: Missió, Visió i Valors


MISSIÓ

Jubilarse en Casa S.L. és una empresa especialitzada en productes i serveis per a gent gran i persones afectades de dependència, sent l'assessorament independent i la contractació d'hipoteques inverses el principal servei que ofereix directament a través d'un equip comercial propi.


VISIÓ

Ser el referent como a canal de distribució de productes i serveis específics pel col·lectiu de la gent gran i afectats de dependència residents a Espanya, contribuint a millorar la seva qualitat de vida.


VALORS

A Jubilarse en Casa S.L. oferim Solucions Integrals per a la millora de la qualitat de vida de les persones grans.

Jubilarse en Casa es crea a mitjans del 2007 amb l'objectiu de ser un lloc de referència capaç d'oferir una informació clara, detallada i en constant evolució sobre els productes de Hipoteca Inversa i derivats, tot això complementat amb una amplia gama de serveis per les gent gran.


Proximitat, Humanitat i Integritat en el tracte i el servei a tots els nostres Clients, Col·laboradors i al nostre entorn Social.

Responsabilitzar-se del compliment dels nostres compromisos i del dels nostres proveïdors amb tots els nostres Clients.


OBJECTIUS

El nostre principal Objectiu és oferir informació, assessorament i donar accés a la millor oferta del mercat en productes i serveis dissenyats per a la gent gran i les persones afectades de dependència, sempre amb les millors condicions. A més a més:

- Fomentarem la divulgació i el coneixement de tots aquells productes i serveis que millorin la qualitat de vida dels nostres clients.

- Participarem i impulsarem les accions socials destinades a millorar la qualitat de vida del col·lectiu de persones grans i afectades de dependència.