Idioma : Castellano / Català

Equip professional

Jubilarse en Casa S.L. es va constituir l'Octubre de 2.007 per a prestar assessorament independent a totes les persones grans, a aquelles afectades de dependència i als seus familiars davant de la possibilitat de contractar una hipoteca inversa sobre el seu habitatge.

Jubilarse en Casa S.L., com a especialista en solucions per a la Gent Gran, va promoure diverses esmenes a la Llei 41/2007 durant el seu tràmit parlamentari per a millorar la regulació de l’aplicació de la Hipoteca Inversa a Espanya, fruït de la nostra constant Investigació de Mercat sobre sistemes de finançament de la dependència de las persona grans a escala internacional.

Jubilarse en Casa S.L. no pertany a cap Entitat Financera ni Asseguradora, mantenint la nostra plena autonomia per informar-lo lliurement de les característiques de totes les hipoteques inverses existents en el mercat.

El nostre equip d'assessors comercials experts en aquest producte li faciliten una completa informació i li mostrarà les alternatives i opcions que pot tenir, fins i tot alternatives a la contractació d'una Hipoteca Inversa.

Jubilarse en Casa SL és una organització àgil i pròxima, disposada per a ajudar-los a contractar la millor Hipoteca Inversa del mercat que compleixi amb les seves necessitats i expectatives. Estem en la seva plena disposició, quan ens necessiti, per telèfon, Internet o acudint allà on vostè ens convoqui.

Jubilarse en Casa SL. Professionals amb vocació de servei

Ens dediquem a ajudar gent com vostè per evitar-los pèrdues de temps, mals entesos i angoixes en la selecció i elecció de la seva hipoteca inversa, responsabilitzant-nos de totes les gestions fins que pugui disposar de la seva renda mensual.