Idioma : Castellano / Català

Què és el Club Jubilar-se a Casa?

Una vegada disposi de la renda mensual que li ofereix la seva Hipoteca Inversa, ja pot començar a gaudir de tot el que ha planificat per a quan arribés la jubilació i podrà cobrir les seves necessitats vitals i assistencials de forma autònoma.

Jubilarse en Casa SL li recomana que continuï controlant les seves despeses, encara que hagi incrementat notablement els seus ingressos mensuals.


El Club Jubilar-se a Casa neix per a donar resposta contínua i específica a totes aquelles necessitats i desitjos de tots els nostres membres per millorar la seva qualitat de vida. Els nostres assessors el continuaran ajudant a identificar tots aquells serveis i productes que poden ajudar-lo a viure millor perquè facin realitat els seus desitjos i necessitats en les millors condicions del mercat, com sempre a Jubilarse en Casa SL.

Sigui prudent davant de possibles estafes de tercers. Tracti amb persones de la seva Confiança

Amb el Club Jubilar-se a Casa continuarà disposant del suport i consell dels nostres assessors perquè pugui triar entre una oferta de serveis i productes especialment seleccionada per a vostè, amb la garantia de l'empresa que l'ha ajudat a contractar la Millor Hipoteca Inversa. Aquesta extensa oferta inclou:


Jubilar-se a Casa..... amb la millor oferta de lleure

. Descomptes i promocions en hotels, balnearis, agències de viatges etc...
. Oferta especialitzada d'activitats de lleure per als membres del Club ( excursions, sortides col•lectives, entrades de cinema, teatre, etc..)

Jubilar-se a Casa..... amb la millor assistència sanitària

. Descomptes preferents en serveis d'assistència sanitària
. Ofertes especials en productes mèdics ( ortopèdia, oftalmologia, audició, dentistes, etc..)

Jubilar-se a Casa..... amb la millor assistència a la llar

. Compra a domicili
. Descomptes especials
. Serveis d'assistència domèstica

Jubilar-se a Casa..... amb la millor oferta de productes destinats a la gent gran

. Descomptes i promocions especials en establiments col·laboradors ( cadenes de perfumeria, botigues especialitzades, companyies telefòniques, etc...)

Faci realitat els seus desigs i necessitats


Uneixi’s al nostre Club......

Ser membre és totalment gratuït per als nostres Clients que ja poden gaudir amb els ingressos que obtenen d’una Hipoteca Inversa contractada a través de Jubilarse en Casa SL.

....i gaudeixi de tots els avantatges i serveis que li ofereix

Accés Membres del club Jubilar-se a Casa
El Club Jubilar-se a Casa ofereix grans avantatges tals com Preus Exclusius, descomptes especials, activitats especials per a gent gran, cursos de formació, revista Club Jubilar-se a Casa etc....a més de ser un lloc d'encontre " virtual " per a tots aquelles persones grans que ho desitgin a través dels fòrums en la web del Club Jubilar-se a Casa.